Mobil personenwagen oliën en vetten

Mobil is al ruim 100 jaar baanbrekend in de ontwikkeling van smeermiddelen. In alle marktsegmenten heeft Mobil door de jaren heen smeerolieproducten ontwikkeld waarvan de eigenschappen ver uitstaken boven de smeertechnische vereisten, die passen bij de actuele stand van de techniek. Wereldwijd is Mobil marktleider op het gebied van synthetische smeermiddelen. Mobil, de voorloper op het gebied van synthetische smeermiddelen, is een sportieve performer. Mobil levert kwaliteit in een markt die vraagt om prestaties. Door expertise en innovatie is een compromisloze productrange gerealiseerd: Mobil 1.

De doorbraak van SuperSyn

Het nieuwe Mobil 1 met SuperSyn combineert unieke antislijtage additieven met basisoliën die specifiek werden ontwikkeld om een uitstekende motorbescherming te bieden. Het SuperSyn antislijtage systeem vormt de kern van deze nieuwe formule. Zelfs onder extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld bij zware belasting en hoge temperaturen, laat SuperSyn u niet in de steek. Sterker nog: zij functioneert zelfs beter in deze omstandigheden. Mobil 1 biedt een krachtige ultieme bescherming tegen motorslijtage door het SuperSyn antislijtage systeem.

Reeds in de fabriek van een aantal gerenommeerde merken worden de nieuwe motoren afgevuld met Mobil 1:

  • Alle Porsche modellen
  • De AMG modellen van Mercedes-Benz
  • Alle Aston Martin modellen
  • De Chrysler Vipers

De technologie die in de Mobil 1 wordt gebruikt, wordt ook exclusief gebruikt in de race auto's van het team McLaren Mercedes - Formula One Team.

Onze smeeroliespecialisten kunnen u adviseren wat kwalitatief het beste Mobil product voor u is.