Mobil bedrijfswagen oliën en vetten

Mobil is al ruim 100 jaar baanbrekend in de ontwikkeling van smeermiddelen. In alle marktsegmenten heeft Mobil door de jaren heen smeerolieproducten ontwikkeld waarvan de eigenschappen ver uitstaken boven de smeertechnische vereisten, die passen bij de actuele stand van de techniek. Wereldwijd is Mobil marktleider op het gebied van synthetische smeermiddelen.

Mobil, de voorloper op het gebied van synthetische smeermiddelen, is een sportieve performer. Mobil levert kwaliteit in een markt die vraagt om prestaties. Door expertise en innovatie is een compromisloze productrange gerealiseerd: Mobil 1.

Mobil smeermiddelen bieden u de mogelijkheid het beste uit uw rijdend materieel te halen. Dat komt doordat Mobil al bij de ontwerpfase van dieselmotoren wordt betrokken. Dankzij deze unieke samenwerking voldoet de geavanceerde samenstelling van Mobil Delvac motoroliën ruimschoots aan de strengste specificaties. Onze oliën staan borg voor een maximale levensduur van de motor, optimale efficiency en hoge productiviteit. Mobil smeeroliën zijn ontwikkeld om de prestaties van transmissie, differentiëlen en assen te verbeteren.

Onze smeeroliespecialisten kunnen u adviseren wat kwalitatief het beste Mobil priooduct voor u is.