Tanken nu mogelijk met de: On the GO! app

Tanken nu mogelijk met de: On the GO! app

Parkeren met een app kenden we al, maar nu is het ook mogelijk om hiermee te tanken. Sinds kort kun je bij onze Esso Tankstations te IJzendijke en Goes betalen met deze app. Ontdek het gemak van: On the GO!

100_on_the_go_app.jpg

Omdat wij vooruitstrevend willen zijn en met de tijd mee willen gaan, bieden we deze nieuwe dienst aan.  Zo gemakkelijk, betalen via de mobiele app On the GO! Contactloos betalen met uw smartphone in plaats van pinnen of contant betalen.

Hoe werkt het? Tanken met On the GO! Is eenvoudig! Het begint met het downloaden van de On the Go! App op je mobieltje. Je logt in met facebook of e-mail. Dat is binnen een minuut geregeld. En dan, On the Go! Ben je bij het tankstation aangekomen, dan open je de app. Het dichtstbijzijnde tankstation verschijnt automatisch in je scherm. Kies vervolgens de pomp waaraan je wilt tanken. Je hebt de keuze uit een gewenst bedrag of vol. Dan tanken maar. Zodra je klaar bent met tanken, hang je de slang terug in de pomp en je ontvangt de bon in de app.

We bieden deze mogelijkheid eerst aan bij onze tankstations te Goes en IJzendijke en, als het bevalt, later ook in Kloosterzande en Oostburg.