Introductie

Aers Olie is een modern en innoverend familiebedrijf in het hart van Zeeuws-Vlaanderen en hoofdhandelaar van Esso en Mobil producten. Teneinde snel en adequaat te kunnen leveren hebben wij twee hoofdvestigingen. Het hoofdkantoor en de groothandel voor Nederland is gevestigd in Aardenburg. De groothandel voor België vindt u in Sint Margriete (Sint Laureins).

300_2011-wagenpark.jpgAl sinds de oprichting, ruim 80 jaar geleden, zit onze kracht in de service die wij bieden en de producten die we leveren. Onze stelregel is dat de klant nooit zonder product mag zitten. Dat kan betekenen dat bestellingen nog dezelfde dag worden afgeleverd.
Bij Aers Olie werken circa 15 medewerkers. Jackij Aers en schoonbroer Prudent de Milliano runnen samen het bedrijf. Veiligheid en milieu hebben alle aandacht binnen het bedrijf. Zo worden de medewerkers regelmatig getraind en voldoet de onderneming aan alle eisen op het gebied van milieuwetgeving. 


Door de jarenlange relatie met Esso en Mobil producten beschikken wij over een enorme ervaring en deskundigheid op het gebied van brandstoffen en smeerolie.